Wat valt er onder uw onderhoudscontract?

Met het Large pakket kunt u gebruik maken van veel van onze diensten. De tijd die hier voor staat zijn 2 uren. Wil je per maand veel aanpassingen gedaan hebben aan je website? Dan is het large pakket precies wat bij jouw bedrijf
past.

Makkelijk!

Met een pakket heb je veel minder omkijken naar je website, zonder dat hij niet meer up-to-date blijft. Je stuurt ons de gewenste aanpassingen, en wij passen dit in een korte tijd aan.

De kosten van de jaarlijkse rekening zitten bij de prijs in begrepen en de betaling gaat eenvoudig met een automatische incasso. Makkelijker kan het niet !

Pagina’s aanpassen of toevoegen

Huidige pagina’s passen we aan of we voegen nieuwe pagina’s toe. Heb je op je website plugins? Dan kunnen we ook hier nieuwe items toevoegen of nieuwe aanmaken. Plaatsen van nieuwe foto’s, teksten of formulieren.

Ook het aanpassen van lettertype en kleur kan gedaan worden, of eens een andere achtergrond foto?

Ben je jouw structuur een beetje beu en heb je liever een andere indeling? Zolang de aanpassingen binnen de tijdlimiet valt, en er geen drastische aanpassingen gedaan moeten worden is dit mogelijk in dit pakket.

Elke maand een overzicht met de statistieken van google.

We voegen de juiste zoekwoorden toe aan jouw pagina.
Daarmee weet u precies welke pagina’s scoren en welke nog verbeterd kunnen worden. Ook weet u hoe uw website gevonden wordt. Waar komen ze weg? Waar kijken ze naar?

Dit zit ook in uw pakket:

Geen pakket.

Heb je geen pakket maar wil je wel af en toe van onze diensten gebruik maken? Dit kan natuurlijk, de kosten zijn dan € 25,- per half uur. Plus je ontvangt een jaarlijkse rekening voor het verlengen van jouwe webhosting en domeinnaam.